Η Αιρετών ΣΤΗΡΙΞΙΣ δημιουργήθηκε με στόχο τη στήριξη των αιρετών και την ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητάς τους. Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Οργάνωσης και Επικοινωνίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Την Αιρετών ΣΤΗΡΙΞΙΣ απαρτίζουν στελέχη με εξειδίκευση και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με γνώση των αναγκών και απαιτήσεων του σημερινού Έλληνα Αιρετού. Οι άνθρωποι της Αιρετών ΣΤΗΡΙΞΙΣ αποτελούν μία ομάδα που διαθέτει πραγματική εμπειρία, εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από τη χρόνια εργασία και ενασχόληση με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα, την Οργάνωση Γραφείων Αιρετών και μέσα από τις εκλογικές εκστρατείες και αναμετρήσεις.

Η Αιρετών ΣΤΗΡΙΞΙΣ παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες Οργάνωσης και Επικοινωνίας που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία, την καλή φήμη και δημόσια εικόνα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Αιρετών που επιθυμούν να αφήσουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην εκλογική τους περιφέρεια.

"Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν"